AMUSES

Blini met gerookte heilbot – Praline van konijn

Velouté van pompoen met feta – Garnaalkroketje

Blini avec flétan fumé – Bonbon de lapin

Velouté de potiron et feta – Mini croquette aux crevettes

*

2 bereidingen van Sint-Jakobsvruchten

– dungesneden, appel, rode biet, gele wortel, romanesco

– gebakken, bulgur, kerrie, bamboe, champignons

2 préparations de coquilles St.-Jacques

Émincée, pommes betteraves, carotte jaune, romanesco / Poêlée, bulgur, curry, bambou, champignons

*

Zeebaars, peterseliewortel, venkel, saffraan, zoete aardappel

Bar, persil à grosse racine, fenouil, safran, pommes de terre douces

*

Hazerug, knolselder, peertje, bloedworst, veenbessen, krachtige jus

Rable de lièvre, céleri-rave, poire, boudin noir, airelles, jus corsé

*

* Geaffineerde kazen, siroop Charlier, dadel, noten-rozijnenbroodje

Fromages affinés, sirop Charlier, datte, pain aux noix et raisins

*

Wentelteefje met gekarameliseerde appeltjes, speculaasijs en tuille van appelsien

Pain perdu, pommes caramelisées, glace spéculoos, tuille d’oranges

menu € 95

* menu met kaas / menu avec fromages: supp. 16 €

kaas ipv dessert / fromages au lieu du dessert: supp. 10 €