Hoe u een spanplafond kiest, afhankelijk van het fabricagemateriaal.

spanplafond afhankelijk van het fabricagemateriaal.

1.Stretch plafondfabrikanten.

Wanneer u het type canvas, kleur, textuur als geheel hebt gekozen met het ontwerp van de kamer, moet u beginnen met het kiezen van de fabrikant. En hier is de keuze erg moeilijk. Stel je voor, in Rusland, duizenden bedrijven die canvas verkopen en zelfs produceren voor verlaagde plafonds. Prijzen variëren aanzienlijk, om nog maar te zwijgen van het kwaliteitsverschil. We raden u aan om goederen van Chinese oorsprong onmiddellijk weg te gooien, ze zijn van slechte kwaliteit, van korte duur en het is onwaarschijnlijk dat u een dergelijk canvas onder garantie zult veranderen. U moet de goederen van vertrouwde fabrikanten kiezen, hoewel we niemand zullen adverteren, we zullen alleen over landen zeggen. En er zijn twee manieren: gemiddelde prijzen en hoog. Als er geen specifiek budget is voor reparaties of als de kamer geen grote investeringen vereist, is het zeker de moeite waard om goederen van Russische fabrikanten af ​​te nemen. Als het huis op geweten is gebouwd, wil ik maximale schoonheid, hier Franse merken of, in extreme gevallen, Italiaanse merken. Frankrijk wordt beschouwd als de geboorteplaats van verlaagde plafonds en het is beter om de bedrijven van dit land te kiezen. Hier zowel kwaliteit als assortiment.

2. certificaten van kwaliteit.

Voortbordurend op het thema van fabrikanten en merken, merken we op dat er in hetzelfde Frankrijk slechts 5 ondernemingen zijn die spanplafonds vervaardigen. En twee dozijn bedrijven die ze kunnen monteren. Maar in Rusland? Duizenden produceren en elke tweede bouwer kan dit allemaal realiseren. Helaas is dit precies wat het proces van het kiezen van hoogwaardige schilderijen en hun installatie moeilijk maakt. Ik ben bang dat ik tientallen bekende bedrijven moet controleren om de echte te vinden. En het enige antwoord waarop u kunt vertrouwen, is alleen de beschikbaarheid van kwaliteitscertificaten ISO9001 en ISO14001. En we raden aan verlaagde plafonds alleen te kopen met de beschikbaarheid van deze certificaten.

3. spanplafond op meerdere niveaus.

Veel mensen kopen canvasdoeken met een sterrenhemel om de slaapkamer te versieren en romantisch te maken. Desgewenst kunt u uw eigen tekening bestellen. Wat je ook wilt, de meesters zullen het doen. Leef er gewoon een jaar of twee mee door en vergeet niet om een ​​spanplafond in elke kamer te kiezen. En sterren voor één nacht kunnen altijd worden nagemaakt met behulp van een thuisplaneet.

Meerlagig spanplafond

Er zijn specifieke antibacteriële spanplafonds doordrenkt met speciale middelen tegen vele soorten bacteriën en schimmels. Dit is meer geschikt voor medische instellingen, maar als u lijdt aan speciale soorten allergieën, is dit een goede investering in het beschermen van uw gezondheid. Vraag, misschien is een soort knowhow-type plafond voor u niet alleen esthetisch waardevol, maar ook buitengewoon gunstig voor uw gezondheid.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *